Σχεδιασμός
 
     Εμπόριο
     Υποστήριξη
     Σχεδιασμός
     Δομημένα Δίκτυα
     Internet
     Τηλεματική
     Εφαρμογές
     Ειδικές Υπηρεσίες
 



Εκτυπώσεις | Εκδόσεις| Εταιρική Ταυτότητα | Διαφημιστικό Υλικό | Web Design | Κεντήματα

Η εταιρική ταυτότητα ξεκινά από τον λογότυπο και το σήμα και ολοκληρώνεται σε μια πλήρη εικόνα της επιχείρησης.
Η σχεδίασή της πρέπει να υπακούει στις αρχές της οπτικής επικοινωνίας, να αντέχει στο χρόνο και να προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη, από τα έντυπα και τις επιγραφές μέχρι το διαδίκτυο.

Η σχεδίαση της ταυτότητας μιας επιχείρησης είναι το κτίσιμο του προσώπου της.
Αφορά στο σήμα και στον λογότυπο, στα εταιρικά έντυπα από τις κάρτες, τα επιστολόχαρτα και την ιστοσελίδα της μέχρι τα εταιρικά και διαφημιστικά έντυπα αλλά και στα προϊόντα της επιχείρησης, από την ίδια την μορφή κάθε προϊόντος ξεχωριστά μέχρι την συσκευασία του και την εικόνα που συνοδεύει την προώθησή του.
Αφορά ακόμη στην μορφή και στην διακόσμηση των εγκαταστάσεων και στην εικόνα των μεταφορικών μέσων, μέχρι στο ντύσιμο των υπαλλήλων όταν είναι απαραίτητο.
Το πρόσωπο αυτό πρέπει να είναι δεμένο με την πολιτική της επιχείρησης και να εκφράζει όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενό της.


Η e-milles creations χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές της ικανότητες και ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της αγοράς και του πελατειακού κοινού της εταιρείας σας, συλλαμβάνει το πνεύμα και την ιδιοσυγκρασία σας και σχεδιάζει την πλέον άρτια λύση για μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, η οποία θα ενδυναμώσει το όνομά σας στην αγορά και θα του προσδώσει κύρος, αναγνωσιμότητα και ισχυρή εταιρική παρουσία.

Με βάση τις προσωπικές σας επιλογές, τις οποίες θα συζητήσουμε για να στοχεύσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πραγματοποιούμε σειρά από προτάσεις, ώστε να καταλήξουμε σε αυτό που θα σας αντιπροσωπεύει.

http://www.help.gr
http://www.embroidery.gr
http://www.embroiderycollection.com
http://www.iqsolutions.gr
http://www.dreamtech.gr